ALLES PERFECT GEREGELD

Zakenreizen

Wanneer je geregeld op zakenreis bent, wil je jouw tijd zo effectief mogelijk besteden. The Travel Coach neemt die organisatie dan graag uit handen. Ik regel de vlucht, zorg dat je snel ter plaatse bent en ook dat alle aanvullende activiteiten geregeld en besproken zijn. Bij onze zakenreizen doe jij de zaken, en ik het reizen. Een perfecte combi!

GEENT TIJD TE VERLIEZEN

Verblijf en vervoer

Weet je nu al dat je straks op zakenreis gaat? Dan boek ik graag jouw vlucht, waar nodig met een goede aansluiting op de volgende. Indien gewenst help ik je ook met het uitzoeken van een passende accommodatie, goed bereikbaar en centraal gelegen. Wil je ter plekke een auto huren of verplaats je je liever met een taxi? Kijk, de auto staat al voor je klaar!

Meer weten

SAMENREIZEN IS NETWERKEN

Congresreizen

Wanneer je met relaties of collega’s samen reist, is het wel zo prettig dat je dit als groep kunt doen. Dit kan vaak tegen aantrekkelijke tarieven en komt bovendien ten goede aan de netwerkfunctie van de reis. De Travel Coach neemt de organisatie van zo’n congresreis graag op zich, zodat de deelnemers zich kunnen focussen op het doel van hun reis.

Meer weten

HAAL MEER UIT JE ZAKENREIS

Extra’s

Om een zakenreis maximaal te benutten, is het soms handig om het programma uit te breiden. Zoek je een trendy restaurant om zakenrelaties mee uit eten te nemen? Ben je benieuwd naar de golfbanen in de buurt? Wil je een museum of een uitgaansgelegenheid bezoeken? De Travel Coach heeft voor iedere bestemming een goed advies.

Meer weten
“We zijn nu een tijdje terug maar bij elke lunch worden de herinneringen opgehaald, iedereen heeft hier zoveel energie van gekregen, Claudia het was TOP”

VAN SCHAAIK VERZEKERINGEN BV