START VANDAAG JE DROOMVAKANTIE

Boeken is nog nooit zo leuk geweest.

Je kunt tegenwoordig eindeloos veel opties vinden via het internet. Van vliegtickets, hotels, excursies, huurauto’s en gidsen. Maar sluit alles goed op elkaar aan, krijg je de juiste tickets toegestuurd, staat de voor jou perfecte huurauto klaar? Heb je de mooiste kamer? Boek je zelf…dan blijft het helaas altijd een verrassing.

Als je mij, jouw persoonlijke Travelcoach, inschakelt wordt al het voorwerk voor je uit handen genomen. Vrees niet, de voorpret blijft en wordt zelfs leuker. Ik heb een enorm netwerk en ( 20+) jaren ervaring met het organiseren van vele luxe reizen – voor kleine en grote gezelschappen – naar de meest geweldige plekken in de wereld. Normaliter – pre corona tijd- reisde ik iedere 3 a 4 weken wel naar een bestemming. Vaak op Studiereis maar ook regelmatig om een voorinspectie te doen voor mijn gasten. Zo at ik onlangs zelf “rotte haai” in Noord IJsland. Daarna wist ik 1 ding zeker ….dit kon mijn klant maar beter niet doen 😉

Daag me uit en laat me je een prachtig passend voorstel doen. Het enige dat je daarvoor moet doen is even contact met me opnemen, dan gaan we samen van start!

ijsland

  Kantooradres

  Je bent welkom, maar ik kom ook graag bij jou langs.

  Kantooradres

  Swaenswijkplaats 15, 2405 AV Alphen aan den Rijn

  Bel mij vandaag

  Bel mij voor een afspraak

  Ik ben altijd bereikbaar voor jouw droomvakantie

  Bel vandaag!

  Bel 06 4640 8680

  Bel me vandaag

  Stuur een e-mail

  Stuur mij een e-mail met je vakantie wensen

  Je krijgt altijd een reactie

  E-mail: claudia@travelcoach.nl

  Verstuur een mail