LATEN WE ER WERK VAN MAKEN

Neem de zaak mee op vakantie

In een andere omgeving leer je collega’s en relaties ook op een andere manier kennen. Verwen je medewerkers daarom eens met een origineel personeelsuitje of toon zakenrelaties jouw waardering met een incentive van topklasse. Ga teambuilden of brainstormen op niveau. Wat jouw doelstellingen ook zijn: ik zorg voor de juiste ambiance en setting, van nationaal tot wereldwijd en van klein tot groot budget.

REIZEN SCHEPT EEN BAND

Teambuilding

Successen zijn iets om te vieren; mijlpalen iets om stil bij te staan. Wanneer jouw organisatie hoge ambities heeft, dan heb je collega’s nodig om die te verwezenlijken. Denk eens aan een inspirerende kick-off voor een groot project. Of aan een memorabele afsluiting van een fantastisch jaar. Met een goed programma geef je uiting aan jouw waardering en zet je mensen in de startblokken voor méér. Werken aan teambuilding voelt dan als vakantie.

Afspraak maken

DAAR WORDT NOG LANG OVER NAGEPRAAT

Ontspanning

Goede en loyale medewerkers zijn het goud van iedere organisatie. In de dagelijkse hectiek ontbreekt soms de tijd om hen daarvoor te bedanken. Maak die tijd. Trakteer hen op een onvergetelijk uitje, waar zij nog heel lang over zullen napraten. In een ontspannen sfeer kom je nu eenmaal tot andere gesprekken dan op de zaak. Ik help je graag aan een incentive-programma waarmee je een boost geeft aan die collegialiteit.

Afspraak maken

CREATIVITEIT HEEFT RUIMTE NODIG

Brainstormen

Sta jij voor een nieuwe fase in jouw ondernemerschap? Maakt jouw organisatie veranderingen door? Vraagt de strategie van het bedrijf om een nieuwe impuls? Ga dan eens brainstormen, bijvoorbeeld met jouw managementteam of met stakeholders. Een goed georganiseerde incentive maakt stemmen los en schept ruimte voor nieuwe ideeën. Gebruik die energie om de toekomst vorm te geven, dan zorg ik dat het hier en nu perfect geregeld is.

Afspraak maken
“We zijn nu een tijdje terug maar bij elke lunch worden de herinneringen opgehaald, iedereen heeft hier zoveel energie van gekregen, Claudia het was TOP”

VAN SCHAAIK VERZEKERINGEN BV