GAAN EN STAAN WAAR JE WILT

Ontspannen op vakantie

Vakantie is bij uitstek een moment om voor jezelf te kiezen. Even weg van de dagelijkse sleur om nieuwe indrukken op te doen, uit te rusten en tijd voor elkaar te maken. Of je nu met z’n tweeën eropuit trekt of met het hele gezin, avontuurlijk of luxe, naar één bestemming of op rondreis: ik luister goed naar jullie wensen en vertaal die naar een vakantie om nooit te vergeten.

SAMEN OP ONTDEKKINGSREIS

Rondreizen

Als je dan toch afreist naar een verre bestemming, dan wil je ook het land verkennen. Proef de onbekende smaken en voel de hartslag van een andere cultuur. Ik stippel graag een mooie route voor je uit, met unieke bezienswaardigheden en verrassende ontmoetingen. Uiteraard zorg ik ook sfeervolle accommodaties waar je even kunt bijkomen van alle indrukken. En het vervoer, de organisatie, de excursies? Geen zorgen, alles is geregeld!

Ja, dat wil ik!

ALLES WAT JOU BOEIT EN INSPIREERT

Themareizen

Heeft jouw reis een speciaal doel? Ben je dol op de exotische keuken of andere culinaire ontdekkingen?  Hou je van yoga of juist van golf? Kun jij je helemaal verliezen in kunst of bezoek je graag steden en musea? Afhankelijk van het perspectief, kijk je met heel andere ogen naar een bestemming. Laat mij met je meedenken over een themareis, waarin je invulling kunt geven aan jouw passies en interesses.

Ja, dat wil ik!

EVEN HELEMAAL WEG

Zonvakanties

Zie je jezelf al liggen op dat hagelwitte strand? Een heerlijk ligbed, de azuurblauwe zee, wuivende palmbomen… Wanneer je daar zin in hebt, verken je de omgeving, maar je kunt uiteraard ook aan jouw privézwembad blijven liggen met een cocktail en een boek. Speciaal voor jou heb ik die schitterende villa gevonden, voorzien van alle luxe. Of kies je toch liever voor dat mooie resort waar de kinderen nooit uitgespeeld raken? Waar je de zon ook opzoekt, ik zorg ervoor dat hij straalt.

Ja, dat wil ik!