REIZEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT

De persoonlijke aanpak van de Travel Coach

Een goede voorbereiding is essentieel om ontspannen op vakantie te gaan. Daar gaat nu eenmaal heel wat regelwerk aan vooraf. Als zelfstandig reisagent neem ik die voorbereiding graag uit handen. Ik kom eerst persoonlijk met jullie kennismaken (dat kan trouwens ook telefonisch of met skype), zodat ik een goed beeld krijg van jullie gezelschap en jullie wensen. Vervolgens zoek ik daar de juiste partners bij, zodat we samen een reis kunnen aanbieden waar jullie ontzettend blij van worden!

DE LAT LIGT ALTIJD HOOG

Kwaliteit

Met mijn jarenlange ervaring in de reisbranche heb ik een zesde zintuig ontwikkeld voor kwaliteit. Als ik ergens zelf niet heen zou gaan, dan boek ik het ook niet voor mijn klanten. Die basisregel hanteer ik bij ieder reisplan, onafhankelijk van budget of locatie. Ik ben bovendien streng in de selectie van partners en leveranciers, omdat ik mijn klanten aan hen toevertrouw. Alleen wanneer zij samen met mij een reis kunnen aanbieden die een 8+ verdient of meer, gaan wij met elkaar in zee.

OP JOUW LIJF GESCHREVEN

Maatwerk

In dit vak moet je vooral goed kunnen luisteren. Wat vinden klanten belangrijk? Waar worden zij blij van? Welk budget hebben zij te besteden? Het vergt veel inlevingsvermogen om dat goed in kaart te brengen, maar het is mijn manier om maatwerk te bieden. Geen enkele reis is standaard, omdat geen enkele klant dat is. Waar de een van natuur houdt, vertoeft de ander het liefst in wereldsteden. Cultuur snuiven of een relaxte strandvakantie, een cruise of toch een avontuurlijke rondreis: ik hoor wat je zegt, ook tussen de regels door, en stem jullie reisplan daarop af.

IK BEN ER VOOR JOU

Bereikbaarheid

HOE KAN JE MIJ

Bereiken?

Je kunt mij op allerlei manieren bereiken. Van bellen, mailen, chatten op Facebook, via berichten op Instagram of: vul gewoon gelijk het contactformulier in op deze website. Die ontvang ik namelijk rechtstreeks in mijn mailbox!

Natuurlijk kan ik ook naar je toekomen, zeker als je in de buurt van Amsterdam/ Alphen woont. Is dat niet het geval? Dan maak ik graag een afspraak om met je te skypen of te Facetimen. Dat is extra handig als we elkaar (nog) niet kennen, maar elkaar wel even in de ogen willen kijken. Dat contact ontstaat vaak voor de reis, maar ook tijdens en zelfs na je reis indien nodig. Het maakt dus niet uit waar je woont of waar de reis naar toe gaat : we keep in touch!

Op doordeweekse dagen ben ik bereikbaar tussen 10 uur en 19uur ‘s avonds, of indien samen afgesproken, buiten deze tijden. Ik werk in het weekend ook, maar ook dan wel op afspraak.

Je ziet het, de route naar jouw droomvakantie kan snel en gemakkelijk uitgestippeld worden.